Maskinoperatörer sökes

4 juli 2022

Vi söker maskinoperatörer NC och CNC till vår finmekaniska verkstad i Leksand

Maskinoperatörer

AB Kuggteknik är en branschledande legotillverkare som funnits på marknaden sedan 1966. Ingår sedan 2019 i Xano koncernen och där i gruppen Precision Technology.
Vi är experter på tillverkning av finmekaniska transmissionskomponenter som kugghjul, kuggremshjul, koniska kugghjul, splinesaxlar och snäckhjul mm. 
Välkommen till vår lösningsorienterade värld.


Dina nya utmaningar

Vi söker maskinoperatörer NC och CNC till vår finmekaniska verkstad i Leksand där det finns utrymme att utvecklas och lära sig mycket på plats. Vi tror att du som söker har en god teknisk kompetens och inte minst ett stort intresse av att utvecklas inom teknik med skärande bearbetning, både själv och lära andra. 


Dina erfarenheter och egenskaper

  • Du har operatörsutbildning inom NC alternativt CNC eller annan verkstadsmekanisk utbildning och/eller erfarenhet av jobb som maskinoperatör.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill kontinuerligt bidra till att förbättra processer, arbetssätt samt tar ett ansvar för din personliga och gruppens utveckling.
  • Du är flexibel och tar dig gärna an nya uppgifter utifrån behoven. 

Vi erbjuder

Ett jobb där tradition och tekniskt nytänkande förenas på ett för den anställdes och företaget bästa sätt där vi ser den anställde som vår viktigaste resurs att möta dagens och framtidens krav tillsammans för en hållbar god arbetsplats och gott företagande.


Ansökan

Välkommen med din ansökan till Plats-/Produktionschef Rolf Öhberg på mail: rolf.ohberg@kuggteknik.se Frågor om tjänsten kan mailas alternativ ring Rolf Öhberg på tfn 0247-36 753. 

Vi kommer utvärdera ansökningar löpande så vid intresse skicka gärna din ansökan i närtid men senast 31 augusti.